Menu

Om rørbukke maskinerne

Vi kan tilbyde 2 modeller af Bend-it rørbukkemaskinen: En stationær model (322 S) til værkstedet, og en transportabel model (822 T), som er udviklet til at have med i service bilen.

Til hver model medfølger en brugervenlig styringsenhed i form af en tablet, som kommunikerer med maskinerne trådløst.

Bukkene foretages af et bukkehoved med to valser, der roterer 360 grader omkring rørets længderetning.

Specifikationer for bukkene indtastes nemt i brugerfladen på tabletten, hvorefter en grafisk illustration viser røret i 3D. Herefter bukkes røret automatisk ved godkendelse af opgaven. Opgaven kan gemmes i hukommelsen til senere reproduktion.

Maskinerne bukker stålrør op til Ø22 mm med godstykkelse på 1,2 til 2 mm. Dermed kan man erstatte traditionelle fittings og derved reducere materiale-, lager-, og indkøbsomkostninger, samt få en markant besparelse i tidsforbrug til installation. Maskinen udfører desuden præcise og tætte buk, der minimerer risikoen for fejl og utætheder.

Alle maskiner bliver individuelt samlet med fokus på alle detaljer, hvilket sikrer en optimal og sikker drift, samt lavt service- og vedligeholdelsesniveau.

Samsung 10” tablet og et sæt valser efter eget valg er standardudstyr og inkluderet i prisen. Ekstra valser kan tilkøbes som ekstraudstyr.

Kontakt os for yderligere information.

Bend-it
Ringvejen 2 A
9560 Hadsund
Direktør Claus Andersen

Tlf. 40 40 25 68
Teknisk Direktør Ivar Christensen

Tlf. 29 89 05 71
Produktionschef Carsten Hansen

Tlf. 53 73 24 60